Дана 01.03.2024. године, ученици I-6 и II-6 одјељења, смјер туристички техничар, I-7 одјељења, смјер конобар-кувар, са наставницима стручних предмета посјетили су Хотел „Интегра“ **** и Међународни сајам туризма у Бања Луци.
Љубазно, пријатно и стручно особље Хотела „Интегра“ упознало је ученике са одјељењем рецепције и пословима које ово одјељење извршава. Након тога ученици су посјетили производна и услужна одјељења хотела у домену исхране и пића те упознали се са свакодневним активностима ових одјељења.
Пуни позитивних утисака из Хотела „Интегра“, посјетили су Међународни сајам туризма једну од највећих и најмасовниих туристичких манифестација у Републици Српској и Босни и Херцеговини гдје су упознати са туристичким понудом туристичких и хотелијерских предузећа из земље и окружења.
Имали су прилику да виде и учествују у изненађењима и наградним играма с поклон путовањима, дегустирају делиције из различитих поднебља и упознају се са најразличитијих могућностима избора као што су породична путовања, далеке и егзотичне дестинације, путовања за младе, сити брејк, одмор и опоравак у фантастичним бањама, спа викенди на планинама те еко и активни туризам као и низ других могућности.

Категорије: Дешавања